19 Mars 2011

hejsan i stugan! :)
det var länge sen!
Jag tänkte berätta lite hur det går nu för att alla ska få en liten uppdatering och ja för att jag själv vill komma igång och blogga lite igen.
Allt går bra med mix just nu. Han är snäll och bråkar inget typ och det är jag mycket glad över. Han är dock väldigt stimmig och pigg i galoppen och vill inte alls göra som jag vill. Där sparkar han och piper och beter sig allmänt som ett tjurit barn. Men det lär väl gå över när han blir lite mer vuxen :) Träningnarna i risinge ska snart sätta igång med och det ska bli himla kul och få sätta igång den lilla tjockisen igen! Han beöhver verkligen komma iväg på något annat nu.
Höra och häpna för igår var jag ute och red ensam i skogen barbacka! Har aldrig gjort det innan för att han har bråkat och då är det inte det bästa sättet att försöka vinna över han när man sitter barbacka.  Men eftersom jag har börjat få förtroende för han och han för mig så klarade vi det galant igår. INte nått bråk och en runda på 30 min barcka är inte dåligt! Har bara ridit barbacka i corallen innann så jag är mycket glad att jag faktiskt red ut!
I onsdags råkade jag ut för en väldigt hemsk sak. Jag var ute och red i skogen som vanligt och mix var så duktigt och helt plötsligt låg både han och jag på marken. Han blev rädd för några löv som blåste till och snubblade troligen då. När han ställde sig upp så fick jag troligen hans hov eller något annat på min höft. Jag stäckte även till ryggen och nacken och båda benen och armarna. Det var inte kul att vakna upp dagen efter och känna att kroppen inte alls va hel. Men nu har jag börjat återställa mig och idag red jag på gräsridbanan och allt gick bra!
För varje dag, minut och sekund som går älskar jag dig bara mer<3
Bjuder på vinterfavoriterna nu när våren snart är här:
Våren börja närma sig:

RSS 2.0